Lastna proizvodnja pištol:

  • za fugiranje
  • za kartuše
  • za silikon, lepila
AMATER-ročna pištola
 
Najcenejša pištola v skupini pištol za kartuše. Kljub vsemu je pištola dovolj kvalitetna in primerna za delo okoli hiše.
PROFI A-ročna pištola
 
Ročna pištola za kartuše PROFI “A” za nanašanje silikona, lepila in tesnilnih mas. V skelet je možno namestiti kartuše do 310 ml.

PROFI B-ročna pištola

Ročna pištola za kartuše PROFI “B” je primerna za vsako delo, kjer se nanaša silikon ali lepilo iz kartuš. V cev lahko namestimo kartuše do 310 ml.

UNI-ročna pištola
Fugirna pištola je v osnovi namenjena fugiranju reg v škarpah, dilatacijah, asfaltnih razpokah, itd. V cev nalijemo 400 ml tekoče mase, odrežemo na tulcu primerno luknjo in zapolnimo režo. Če odvijačimo PVC bat na šipki, pa dobimo pištolo za silikoniranje s silikonom v kartušah.
JUMBO-ročna pištola
 
Odlična fugirna pištola JUMBO, ki je narejena iz najboljših materialov. V pištolo je možno vliti 1,5 l fugirne mase s katero zapolnimo fuge.
E400-ročna pištola
Lahka pištola, ki se uporablja v gradbeništvu za nanašanje silikona v plastičnih črevesih do 400 ml.
BAVPROFI-pnevmatska pištola
Pnevmatska pištola za silikoniranje s kartušami 310 ml. Ima regulator za pritisk in hitro odzračevanje (da vam silikon ne uhaja).
P-JUMBO-pnevmatska pištola
P-JUMBO na voljo dve velikosti 1500 ml in 2500 ml za fugiranje škarpe, porfida, diletacij. Fugirate lahko v vseh pozicijah (strop, sten, cokl, tla) Maso-mivko, cement in lepilo dobro zmešate in nalijete v cev. Za lažje nanašanje so na voljo tudi kovinski tulci različnih debelin luknje fi 6, 8,10.
PVC TULCI
Tulec odrežete na željeno velikost
KOVINSKI TULCI
 
DEB. fi 6, 8,10 mm
STOJALO IN ŠPIRALA
Za posebne kite, ki jih je potrebno zmešati, se potrebuje stojalo in špirala.